Kirjoittajista

lauravuok

Laura

Olen virallisesti (vielä) hoitovapaalla oleva suurperheen äiti. Siinä tärkein. Lisäksi olen intohimoinen vuorovaikutuksen ja avoimuuden puolestapuhuja, organisaatioviestinnän asiantuntija ja viestintäkouluttaja. Teen freelance pohjalta toiminimeni SenComms kautta yrityksille, julkishallinnolle, järjestöille ja yksityisille ihmisille viestinnän ja erityisesti sosiaalisen median ja verkkoviestinnän sparrausta, strategiasuunnittelua ja käytännön kouluttamista.

Tutustutaan ja verkostoidutaan paremmin somessa, minut löytää nimimerkillä @lauravuok ( mm. twitter, instagram, snapchat, pinterest, tsu) ja LinkedInistä https://fi.linkedin.com/in/lauravuoriokuokka


siinarepo

Siina

Olen Viesti ry:n toiminnanjohtaja ja työhyvinvoinnin asiantuntija, entinen viestintäpäällikkö sekä Ylen ja MTV:n uutistoimittaja. Koulutukseltani olen YTM ja HTM sekä henkilöstöasiantuntija.

Työelämä on tänä päivänä suurelta osin vuorovaikutusta, joten siksi niin työntekijöiden kuin esimiestenkin on tärkeä kehittää jatkuvasti omia vuorovaikutustaitojaan. Tuottavan ja innovatiivisen työyhteisön pohjana on myönteisesti ja avoimesti kommunikoiva työyhteisö.
Lisää työelämäaiheisia kirjoituksiani voit lukea blogistani: tyoelamauusiksi.blogspot.fi
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s