Parempi nyt kuin ei nyt

Nyt on nyt, eikä se ole yhtään huonompi vaihtoehto kuin ei nyt.

Tämä on nyt SE eka kerta. Toivottavasti odotukset ja todellinen kokemus kohtaavat edes emotionaalisella tasolla. Tämä on nyt se ensimmäinen bloggaus omaan blogiini. Olen kyllä blogannut aiemminkin, useiden eri tahojen blogeihin vierailijana ja ylläpitänyt ja koordinoinut organisaatioiden asiantuntijablogeja. Mutta onhan se oma aina oma.

Tekstejä olen kirjoittanut pöytälaatikkoon (hah mikä sanonta!) ja vähintäänkin pääni sisällä vuosien mittaan varmasti satoja. Joskus on ollut lyhyesti sanottavaa, joskus jokin aihe olisi saanut pitkän ja perusteellisen kohtelun näppikselläni. En ole kokenut kaikkien tekstien olevan sopivia blogeihin tai organisaatioihin, joihin olen tottunut bloggaamaan. Niinpä vain oma pääni on täyttynyt tekstitulvasta.

Tila omille ajatuksilleni niin, että joku muukin voi halutessaan niitä lukea.

Ajatusta omasta tilasta omille ajatuksilleni, lyhyesti tai pitkästi, juuri niin kuin haluan sanoa tai jättää sanomatta, omin ehdoin ja tahdoin – sitä minä olen kaivanut. Ja tässä se nyt on. Tila omille ajatuksilleni niin, että joku muukin voi halutessaan niitä lukea.

Miksi nyt? Miksi ei. Olisin voinut avata blogin jo vuosia sitten tai voisin tehdä sen ensi tai sitä seuraavana vuonna. Nyt on nyt, eikä se ole yhtään huonompi vaihtoehto kuin ei nyt.

blogin nimestä
SenComms tulee sanoista Senco ja Communications. Senco tarkoittaa merkitystä. Viestillä on merkitys. Sillä että yleensä viestitään on merkitystä, sillä se on vuorovaikutuksen ja inhimillisyyden, ihmisyyden tärkeimpiä edellytyksiä. Että pystymme viestimään toistemme kanssa jollakin tavalla, jotta tulemme kuulluksi ja ymmärretyksi. Olipa tapa, kieli, kanava tai tyyli mikä tahansa. SenComms on myös yksinyrittäjänä toiminimi jonka alla toimin, mutta tämä blogi ei ole SenComms- yritysblogi. Vaikka jättäisin toiminimeni jossakin vaiheessa, haluan viestiä ja blogata sanojen senco ja communications alla. Ne ovat minulle tärkeitä ajatuksia.
blogin aiheista
Bloggauksien aihepiiriä en halua rajata sen enempää. Aiheet jotka minua ammattillisesti sekä henkilökohtaisesti kiinnostavat on karkeasti esillä  kansikuvassa (viestintä, vuorovaikutus, (työ)hyvinvointi, johtaminen, kehittyminen, oppiminen, somefi jne). Seuraa blogia, niin aiheet avautuvat!
blogin  kirjoittajista
SenComms blogissa kirjoittavat myös muut kuin minä. Jokainen bloggaaja vastaa itse täysin julkaisemastaan sisällöstä. Muut bloggaajat eivät myöskään ole mitenkään yhteyksissä SenComms- yritykseeni. Vaikka jokainen kirjoittaja edustaa tässä blogissa vain itseään, on meillä lähtökohtaisesti yhteisiä ajatuksia ja arvoja, mutta saatamme siis olla joistakin asioista aivan eri mieltä. Valitsen kirjoittajia niin, että arvostan heidän asennettaan ja lähestymiskulmaansa moniin asioihin, en siksi että olisin heidän kanssaan kaikesta samaa mieltä. En halua että blogini on pelkästään minun yksinpuheluani, siksi kanssabloggaajia liittyy silloin tällöin matkaan.
Minun lisäkseni vakiokirjoittajana sencomms-blogissa on Viesti Ry:n toiminnanjohtaja Siina Repo. Lisää meistä  voit lukea Kirjoittajista-otsikon alta.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s