Tettiviikko SenCommssilla by Nelli

MoikkaMun nimi on Nelli ja  oon tän viikon täällä Sencommsilla tetissäTuun Kotkasta ja harrastan musiikin ohella paljon somettamista. 😀  oon 16- vuotias ja lopetan nyt peruskoulun. Kirjottelen tästä viikosta tänne vähän jotain blogin tynkää ja mun mietteitä Lauran ammatista. Ja no mietteitä muutenkin viestintäalasta. 

nelli

 

Maanantai 21.5.2018

Eka päivä, jännittää… No ei sentään, on kivaa olla täällä tetissä. Samalla tämä on myös lomailua kotikaupungista Kotkasta. Pääsinkin jo heti tekemään mun ekaa ”isoa” projektia eli kyselyä. Kyselyn pohjana toimii yritysten halu saada enemmän nuorisoa kiinni projekteissaan, sekä mainonnassa. On se vaan hyvä, että oon itse kytköksissä sosiaalisiin medioihin niin ahkerasti (jos sen niin voi sanoa). Toinen mun tehtävä oli herättää taas tätä blogia henkiin mun näkemyksellä ja kirjotuksilla. Mun mielestä tää on ollu ihan tosi kivaa hommaa nyt jo ja oli kivaa ottaa vähän yhteyttä kavereihin muullakin tavalla kuin vaikka vaan Snapchatissa tai jossain muussa somessa. Ja toivottavasti tää auttaa yrityksiä saamaan meistä nuorista kiinni enemmän.   

kaikutet

Maanantaina viestintätoimisto Kaiku Helsingissä

 Voisin tässä myös kertoa, että mitä mä tältä viikolta odotan. No, mä odotan monien uusien persoonien tapaamista ja tottakai Helsingissä pyörimistä. Myös, kun ammatti on kiinnostava niin odotukset ovat korkealla. Tuntuu hyvältä tällainen tettiviikko ja myös ammatti, jossa saa olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. 

Tiistai 22.5.2018

Tänään aamu alkoi tapahtumalla, vai voisiko sitä koulutukseksi sanoa. Siellä puhuttiin työpaikkojen somettamisesta. ”Tapahtuma” oli Procomin toimistolla. Oli kyllä ihan tarpeellista itsekin kuunnella miten saa sponsoroitua itseään enemmän. Ja no hyviä puhujia on kiva kuunnella, en siis valita tollasista puhetilaisuuksista. Sitten kipaistiin nopeasti katsomassa uudet sosiaalisen median toimisto Somecon tilat tien toiselta puolen. Mitä muuten tähän päivään tulee, niin kyselyn tulokset ja yhteenveto ovat kirjoittamista vailla. Ja tottakai tänne blogiin  kirjottelen joka päivä kaikkien iloksi. Huomiselle tavoitteena olisi saada kyselyn tulokset jo Lauralle. Kiva päivä oli tänäänkin. Illasta kirjoittelin vielä kuitenkin kyselyn tulokset ja yhteenvedon, en jaksanut odottaa huomiseen. 

Keskiviikko 23.5.2018

Etäpäivä täältä ”kotoota” käsin, kävin vielä eilen kirjoitetun tekstin läpi kirjoitusvirheiden varalta. Muuten olenkin viettänyt työvapaata aikaa täällä 4- vuotiaan kanssa askartelun ja eläinsairaalaleikin merkeissä. Ja jokainen tet- aamu on täällä aloitettu kolmen tytön hiusten letityksellä. Liitin myös tulkintaan ja yhteenvetoon liitteeksi koko kyselyn.  Huomennakin on sitten työpäivä täältä ”kotoota” käsin. 

kotitet

Kotitoimistolla

Torstai 24.5.2018

Mukava päivä kaiken kaikkiaan. Aamu olikin taas leppoisa. Kolme puhelinhaastattelua Kotkaan päin ja kahvia. 🙂 Aurinkoinen kelikin tuo boostia työpäivään.  Tällainen työ sopisi mulle kuin nenä päähän, kun saa olla monien ihmisten kanssa tekemisissä, ja no oonhan  myös kova höpöttämään ja juttelemaan asioista.  Tää Lauran työ on muutenkii tosi mielenkiintoista nähtävää, koska musta on hienoo kulkee mukana kaikissa keskusteluissa, toimistoilla jne. Joka paikassa on niin letkeetä olla mukana. Viestintäala on varmasti vielä paljon muutakin, kuin mitä nyt oon ehtiny nähä.  Mun mielestä nää tet– jaksot vois olla pidempiäkin, koska tää on jotenkii vaan pintaraapasua mulle. 

Perjantai 25.5.2018

 Lähdön aika koittaa, aika paljon harmittaa lähtä takasin kotiin täältä.  oisin voinu olla vielä toisenkin viikon. Se ois sopinu mulle vallan mainiosti. 🙂 Tottakai sain täältä ihan tosi paljon käteen kaikkee uutta ja mielenkiintosta. Valitsin kyllä tettipaikan ihan oikein, ku tänne tulin. EI ois voinu olla yhtään sopivampaa paikkaa munlaiselle suupaltille, joka viihtyy ihmisten keskellä.  Mun odotukset toteutu täysin ja mulla oli kivaa.  Mitä  enää lisäisin tohon, koska kaikki onnistu niin hyvin. Tuntuu hyvältä päättää peruskoulu varmaan oikeesti parhaiten onnistuneeseen tettiin. Kiitos täti, kun otit mut tänne. 

Rakkaudella: Nelli

p.s. Parasta on myös ollu oleminen paparazina yhteiskuville (näytteitä alla 🙂 ). Laura tuntuu tuntevan kaikki ja kaikki tuntuu tuntevan Lauran näissä viestintäympyröissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s